Veelgestelde vragen

Reserveren

Nee, reserveren is niet noozakelijk echter wel prettig indien mogelijk. Indien u reserveert bent u zeker van de beschikbaarheid van uw product(en) en het verkort de wachttijd aan de balie.
U dient dient minimaal 1 werkdag voor aanvang van de huur-startdatum de reservering te annuleren, hieraan zijn geen kosten verbonden, echter indien wij voor de betreffende reservering kosten hebben moeten maken dan worden deze aan u doorberekend.

Huurperioden

Voor alle verhuurproducten geldt een minimum tarief en is per product verschillend. Zo geldt voor een verhuurproduct met een minimale huurperiode van een dag een minimum tarief van 1dag en voor een verhuurproduct met een minimale huurperiode van een halve dag een minimum tarief van een halve dag. Er zijn geen producten met een minimale huurperiode van een uur dus per uur huren is niet mogelijk.
Een halve dag is een huurperiode van maximaal 4 uur.
Een huurdag duurt maximaal 24 uur en indien van toepassing een maximum van 8 draaiuren per dag.

Verhuur Algemeen

Ja, u moet zich bij ons kunnen legitimeren. Het legitimatiebewijs dient niet als borgsom.
Indien wij het gehuurde schoon retour ontvangen dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Schoonmaakkosten zijn niet bij het huurtarief inbegrepen! Het kan zijn dat u niet in de gelegenheid bent geweest of de middelen had om het zelf schoon te maken echter zijn wij in dergelijke gevallen genoodzaakt de kosten welke wij hiervoor hebben moeten maken door te berekenen.
Het is aan uzelf of u de machine zelf aftankt of dat Cohen Machineverhuur dit voor u doet. Let er wel op dat u de machine met de juiste brandstof aftankt. Het brandstofverbruik is altijd voor rekening van de klant.

Betaling

Als particulier betaalt u altijd een borgsom en voor bedrijven welke op rekening huren is geen borgsom van toepassing. Voor bedrijven die niet op rekening huren geldt ook een borgsom.
Ja, dit is mogelijk.
De borgsom kan zowel per pin als contant worden voldaan.
Ja, de borgsom wordt aan het einde van de huurperiode contant verrekend.In bepaalde gevallen wordt in overleg het restant van de borgsom per bank overgemaakt.
Nee, dit is bij ons helaas niet mogelijk.

Verzekering

Nee, het gehuurde is bij Cohen Machineverhuur BV al verzekerd, hiervoor betaald u dus geen extra kosten.
In geval van een claim is het eigen risico voor rekening van de huurder.

Storingen

Kijk op de ''Service'' pagina voor meer informatie.
Ja, als er sprake is van een storing dient u dit altijd direct aan ons door te geven zodat wij hierop actie kunnen ondernemen.